+4 0736 189 899 / +4 0740 219 557       office@rentauto.ro

Despre Belltrans - Rent a Car - Inchirieri auto

BellTrans Rent a Car

Suntem o companie tanara, cu o vasta experienta in domeniul transporturilor si oferim servicii de inchirieri auto - rent a car cu sediul principal in Bucuresti. Punem intotdeauna pe primul loc calitatea serviciilor furnizate in materie de rent a car - inchirieri auto, acestea identificandu-se prin promptitudine, seriozitate, rapiditate si profesionalism si dorim sa ne ridicam la exigentele celui mai pretentios client.


Profesionalismul si disponibilitatea 24h/24 este responsabilitatea tuturor angajatilor nostri. Personalul calificat, competent si imbunatatirea continua a serviciilor in materie de inchirieri auto - rent a car au adus la cresterea numarului de clienti intr-un timp foarte scurt.

Cartea de vizita care ne recomanda consta in siguranta colatoriei clientului, precum si in punctualitatea cu care furnizam serviciile de inchirieri auto - rent a car in Bucuresti, Alba Iulia, Piatra Neamt si Ploiesti.

Intreaga echipa este dedicata atingerii unui nivel de servicii de calitate ce va depasi exigentele dumneavoastra. Relatia cu principalii nostri clienti se bazeaza pe un raport calitate pret avantajos pentru a-i fideliza si a-i pastra multumiti.

Alege serviciile de inchirieri auto - rent a car de la BellTrans Rent a Car cu sediul principal in Bucuresti.

BellTrans Rent a Car